sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Kilpailu: Runopihalle teema!

Uuden blogin kunniaksi päätimme hallituksen kanssa pistää heti pystyyn kilpailun, jossa haetaan vuoden 2014 Runopihalle teemaa.

Runopiha tulee tänäkin vuonna 6.7. eli Eino Leinon ja Runon ja suven päivänä. Joka vuosi on Runopihassa ollut teema, joka on määritellyt hiukan esiintyjien valintaa ja esiintyjät ovat saaneet käsitellä teemaa haluamallaan tavalla - tai olla käsittelemättä. Teemoina on ollut mm. Kivi on Rock!, uskonto, sukulaisuus ja vähemmistöt.

Nyt juuri sinä voit ehdottaa tämän vuoden teemaa!

Kilpailuun osallistut kommentoimalla tähän bloggaukseen 14.2.2014 mennessä. Kerro, mikä olisi mielestäsi hyvä teema! Hallitus äänestää ehdotuksista teeman Runopihaan, ja voittajateeman ehdottaja palkitaan 20 euron runorahalla Tulenkantajien kirjakauppaan. Teema sekä voittaja julkistetaan blogissa viikolla 8 ja lähetämme vielä kaikille jäsenille sähköpostia aiheesta.

6 kommenttia:

 1. Meri, lastenkamarin siivous, myrsky vesilasissa, sota, urheilu, seksi, eläimet.

  VastaaPoista
 2. Raja, häiriö, hulluus, kateus, yksi, ilo / Tuulikki Halla 27.1.14

  VastaaPoista
 3. Valo ja pimeys. Tai ylipäänsä vastakohdat.

  VastaaPoista
 4. Ehdotan teemaksi ravinto, koska se on mukavan konkreettinen aihe, josta on toistaiseksi olemassa liian vähän runoutta siihen verrattuna, miten paljon ruoka ja ravitsemusasiat puhuttavat ja liikuttavat ihmisiä. Ja toisaalta sen voi ymmärtää myös hengen ravinnoksi. / Sanna-Kaisa Salonen

  VastaaPoista